LUCHTHAVEN TAXI

Personenvervoer Limburg

Betrouwbare taxiservice Limburg

Zet Luchthaven Taxi bovenaan uw vakantielijstje

Zonder stress op vakantie gaan?
Met de vliegveld taxi van personenvervoer Limburg begint uw vakantie op het moment dat u de deur op slot draait. Stapt u in de vliegveld taxi dus geen parkeerzorgen en gesleep met koffers de vliegveld taxi chauffeur zet u op de gewenste luchthaven af en haalt u hier ook weer op. Bespaar op dure parkeerkosten en pak een vliegveld taxi. Bel 045-52 57 777 voor meer informatie.

Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u zonder onnodige omwegen en tussenstops op uw bestemming aankomt. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat klantgericht handelen is.

Voor elke rit wordt daarom de route gecheckt op files, wegwerkzaamheden en omleidingen. Voor uw en onze veiligheid hangen in al onze taxi’s camera’s en worden alle gesprekken opgenomen.

LUCHTHAVEN TAXI

Goedkope tweedehands auto

CONTACT


Wij helpen je graag verder!

Tel: 045-5641943
Mobiel: +31 (0) 6 50 52 66 08

Openingstijden:
ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Adres:
Hoogenboschweg 47
6442 PT Brunssum

Onze gegevens

KVK: 123456789
BTW nummer: NL123456789B01
E: info@personenvervoerlimburg.nl

Behalve Luchthaven Taxi, vervoeren wij zowel kleine als grote groepen brengen en halen wij naar en van elk gewenst adres. Door ons uitgebreide wagenpark zijn wij in staat u altijd een passende vervoersoplossing te bieden.

Al meer dan 30 jaar vervoeren wij reizigers naar en van nationale en internationale bestemmingen. Door de jaren heen hebben wij ons dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij de meerder vervoersmogelijkheden aan, zoals Touringcarvervoer.